Utasbiztosítás

A felhőtlen utazása érdekében kösse meg nálunk utasbiztosítását. Válogasson közel 50 utasbiztosítási ajánlat közül most!

Kedvező utasbiztosítás 2 perc alatt, és fizethet bankkártyával is!

Utasbiztosítás kalkulátor programunk segítségével kiszámolhatja, hogy az egyes biztosító társaságok milyen díjjal kínálnak Önnek utasbiztosítást, személyre szabottan az Ön igényeinek és az utazásának megfelelően. A biztosítók utasbiztosítási ajánlatainak összehasonlításával megtalálhatja az Ön számára optimális utasbiztosítási csomagot!


Utasbiztosítás kalkulátor>>

Bankkártyás fizetés esetén elég az indulás napján is megrendelheti. Utasbiztosítás kalkulátor programunk számos biztosító, több mint 50 különböző termékének díját kiszámolja és összehasonlítja. Az online szerződéskötés és társaságunk valamennyi szolgáltatása ingyenes, az utasbiztosítás díját nem befolyásolja!
 

Hupsz - Utasbiztosítás Hupsz - Utasbiztosítás

 

 

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása