Felhasználási Feltételek

 

A Hupsz.hu azért jött létre, hogy szolgáltatások összegyűjtésével és egy helyen ajánlásával megkönnyítse az utazni vágyók döntését, így a Felhasználók (mindenki Felhasználónak minősül, aki a weboldalra látogat) több szolgáltató (továbbá Szolgáltatók) szolgáltatását is igénybe vehetik:


• magyarországi szállásfoglalás vagy ajánlatkérés
• külföldi szállásfoglalás
• repülőjegy foglalás
• utasbiztosítás kötés

A Hupsz.hu tevékenységéből adódóan közvetítő portál, így nem vállal felelősséget a Szolgáltatók által a weboldalra feltöltött információkért, illetve a Szolgáltatók üzleti magatartásáért. Minden esetben a Szolgáltatónál történik a fizetés. A Szolgáltatás használatáért kizárólag az adott Felhasználó tartozik felelősséggel.
A Hupsz.hu kizár minden felelősséget a Felhasználó által a közzétett tartalommal vagy másként okozott, vagy egyébként a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kár és jogsérelem, illetve egyéb következmény vonatkozásában.

Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.
Ajánlattételnek kizárólag az általunk e-mailben küldött, pontos, névre szóló kalkulációnk minősül.

A weboldalon feltüntetett programok és látnivalók nem tartoznak a közvetített szolgáltatások körébe. Azzal a céllal kerültek a weboldalra, hogy Felhasználóink széleskörű tájékoztatást kapjanak adott település vagy régió adottságairól, az adott településen szervezett programokról. A programok és látnivalók leírásai mind szerzői jog védelme alatt állnak. Felhasználásuk csak előzetes engedélyeztetés után lehetséges.

Az alábbi pontok taglalják a különböző szolgáltatások pontos jelentését és működési folyamatát.

1. Magyarországi szállásfoglalás

A kiválasztott szoba vagy csomagajánlat mellett található egy legördülő sáv, melyben meg kell adni a kívánt szoba mennyiséget majd a Foglalás gombra kell kattintani. Ekkor felugrik egy ablak, ahol meg kell adni a vendégek számát. A Tovább gombra kattintva egy következő ablak ugrik fel ahol az érkezés-távozás dátumát, ellátás típusát (csomagajánlat esetén csak a csomagban feltüntetett ellátást lehet választani), fizetési módot, személyes adatokat kell megadni, illetve itt lehet írni a Szálláshelynek megjegyzést is. Amikor az érkezés-távozás dátuma, illetve az ellátás típusa kiválasztásra kerül, a rendszer megmutatja a foglalás árát. Miután a „ A lemondási feltételeket elolvastam és elfogadom” rész melletti kis négyzet kipipálásra került, a Foglalás gombra kattintva lehet elküldeni a foglalást a Szálláshely részére. A Szálláshely értesítést kap a foglalásról és visszaigazolja azt. A Szálláshelynek lehetősége van elutasítani egy foglalást, amennyiben nem rendelkezik szabad kapacitással az adott időpontban vagy kiajánlhat egy másik időpontot.

2. Magyarországi szállás ajánlatkérés

A kiválasztott szoba vagy csomagajánlat mellett található egy legördülő sáv, melyben meg kell adni a kívánt szoba mennyiséget, majd az Ajánlatkérés gombra kell kattintani. Ekkor felugrik egy ablak, ahol meg kell adni a vendégek számát. A Tovább gombra kattintva egy következő ablak ugrik fel ahol az érkezés-távozás dátumát, ellátás típusát (csomagajánlat esetén csak a csomagban feltüntetett ellátás lehet választani), fizetési módot, személyes adatokat kell megadni, illetve itt lehet írni a Szálláshelynek megjegyzést is. Amikor az érkezés-távozás dátuma, illetve az ellátás típusa kiválasztásra kerül, a rendszer megmutatja a foglalás árát. Miután a „ A lemondási feltételeket elolvastam és elfogadom” rész melletti kis négyzet kipipálásra került, az Ajánlatkérés gombra kattintva lehet elküldeni az ajánlatkérést a Szálláshely részére. A Szálláshely értesítést kap az ajánlatkérésről és megválaszolja azt. A Szálláshelynek lehetősége van módosítani az ajánlatkérésben szereplő áron, amennyiben a Felhasználó pluszszolgáltatást venne igénybe, mely változtat az ajánlatkérésben szereplő eredeti áron. Az ár változásról a Felhasználó minden esetben email-t kap és csak ha az email-ben az Elfogad linkre kattint akkor valósul meg a foglalás. Kattinthat az Elutasít linkre is, amennyiben nem felel meg a Szálláshely által küldött árajánlat vagy változtatás. A Szálláshelynek szintén lehetősége van elutasítani egy ajánlatkérést, amennyiben nem rendelkezik szabad kapacitással az adott időpontban.

3. Külföldi szállásfoglalás

Külföldi szállások esetében nincs lehetőség ajánlatkérésre. A Szálláshely keresés résznél kell megadni az úti célt vagy ha már tudjuk melyik szálláshely érdekel minket, akkor a kiválasztott szálláshely nevét kell megadni. Szükség van az érkezés és távozás dátumára (vagy amennyiben ez még nem tisztázott, akkor a „nem tudom érkezésem / távozásom dátumát” résznél kell kipipálni a kis négyzetet), valamint a vendégek vagy szobák számára. Ekkor kattinthatunk a Keresés gombra.
A rendszer kilistázza az összes szálláshelyet melyből kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. A Foglaljon most gombra kattintva találunk részletes információt az adott szálláshelyről. Meg kell adni a foglalni kívánt szobák mennyiségét és a Foglaljon most gombra kell kattintani. Ezt követően kell megadni a személyes adatokat és írhatunk megjegyzést a szálláshely számára. Minden esetben visszaigazoló email megy a sikeres foglalásról.

 
4. Repülőjegy foglalás

Repülőjegy foglalása esetén meg kell adni, hogy Honnan és Hova szeretnénk utazni (felugrik egy ablak ahol kiválaszthatjuk a célország nevének kezdőbetűjét, majd az országon belül a célvárost) és azt, hogy Retúr jegyet, Egyirányú jegyet szeretnénk vagy egy más országból szeretnénk visszautazni. Ezt követően kell megadni az Indulás és a Visszaút dátumát és azt, hogy Turista vagy Business osztályon szeretnénk utazni, illetve itt még azt is megadhatjuk, hogy átszállással vagy átszállás nélkül utaznánk. Lejjebb adhatjuk meg az utazók számát és életkorát. A Bővített feltételeknél kiszűrhetjük a diszkont légitársaságokat, illetve megadhatjuk, hogy mely légitársaságokat részesítjük előnyben. A keresés gombra kattintva megkapjuk a lehetséges járatok listáját és a repülőjegy árát. A Tovább gombra kattintva foglalhatjuk le a repülőjegyet a személyes adatok megadásával és a végén a fizetéssel. Minden esetben visszaigazoló email megy sikeres foglalásról.

5. Utasbiztosítás kötés

Az Utasbiztosítás kalkulátorra kattintva megadhatjuk utazási adatainak. Ki kell választani a célországot, az indulás és visszaérkezés időpontját, az utazásban résztvevő személyeket korcsoportját. Meg kell adni, hogy Ön is az utazók között van-e és, hogy az utazók hivatásos sofőrök és/vagy fizikai munkát végző személyek-e, valamint a szerződő nemét is meg kell adni. A Következő oldalon meg kell adni a fizetési módot, az utazás típusát (pl. általános utazás, síelés, extrém sport) és ki kell választani a számunkra megfelelő utasbiztosítást úgy, hogy a biztosítás melletti kosárra kattintunk.

Ügyfélszolgálat

Mindent megteszünk, hogy a legnagyobb segítségére legyünk, így forduljon hozzánk kérésével vagy kérdésével bizalommal!

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll ( 8-21 h minden nap):

Telefonon: +36/30 9765475


Skype-on: Hupsz info (a weboldalon található skype gombon keresztül is hívhat minket)


Email-en: info@hupsz.hu

 

Kellemes böngészést és jó utat kíván!

 

A Hupsz.hu csapata
 

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása