Adatkezelési Nyilatkozat


A Família-Pelso Kft, a Hupsz.hu üzemeltetője

A Hupsz.hu (továbbiakban: Szolgáltató) számára kiemelt cél, egyben elkötelezettség a látogatók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme.
A Szolgáltató, mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Hupsz. hu látogatóit a weboldal működésével és szolgáltatásaival kapcsolatban kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, az adattovábbításról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.
A weboldal használatával, valamely szolgáltatásának, alkalmazásának igénybevételével, annak kezdeményezésével Ön mint Felhasználó hozzájárul, hogy személyes adatai kezelésére a jelen Adatkezelési Nyilatkozat rendelkezései szerint kerüljön sor. A jelen tájékoztatóban fel nem sorolt, a weboldal működésével és a Szolgáltató szolgáltatásaival kapcsolatos egyéb adatkezelésekről az adat felvételekor ad a Szolgáltató tájékoztatást.


1. Adatkezelő, adatfeldolgozó


1.a) A weboldal Szolgáltatásai

Adatkezelő: Hupsz.hu
A szállásokat üzemeltető Szálláshelyek önálló adatkezelőként járnak el a szállásfoglalás során rendelkezésre bocsátott személyes adatok vonatkozásában.


2. Általános tájékoztató az adatvédelemről


2.a) Foglalás
Amennyiben a Hupsz.hu-n keresztül foglal szobát, repülőjegyet vagy köt utasbiztosítást felvesszük az Ön foglaláshoz szükséges adatait, úgymint név, nemzetiség, telefonszám, e-mail cím, gyermekek száma, gyermekek életkora, valamint az érkezés és elutazás dátumát, a szálloda nevét és a lefoglalt szoba típusát.


2.b) Kapcsolat
Mindegyik oldalon feltüntettük a Hupsz.hu ügyfélszolgálatának elérhetőségeit (email cím, telefonszám és skype elérhetőség), melyen keresztül általános jellegű kérdéseket tehet fel. Itt kapcsolattartási adataira van szükségünk, hogy megválaszolhassuk kérdéseit.


2.c) Adatok továbbítása
A Hupsz.hu felhasználói foglalás vagy ajánlatkérés esetén beleegyeznek adataik továbbításába.

Belföldi szállásfoglalás esetén az adatok csakis a kiválasztott szálláshely számára kerülnek továbbításra, ezen felül harmadik fél nem férhet a személyes adatokhoz.

Amennyiben külföldi szállást foglal, az adatai partnercégünkhöz kerülnek, aki továbbítja azokat a kiválasztott szálláshely felé. Ebben az esetben a Hupsz.hu nem kapja meg adatait.

Amennyiben repülőjegyet foglal, az adatai partnercégünkhöz kerülnek, aki továbbítja azokat a kiválasztott légitársaság felé. Ebben az esetben sem kapja meg adatait a Hupsz.hu.

Amennyiben utasbiztosítást köt, az adatai partnercégünkhöz kerülnek, aki egy független biztosítási alkusz.

Amennyiben jegyet vesz bármelyik programra, koncertre, fesztiválra, színházi előadásra stb. az adatait továbbítjuk partnercégünknek. Ezen adatokat a Hupsz.hu nem kapja meg.

Adatvédelmi Hatóság nyilvántartási szám: 

Família-Pelso Kft : NAIH-75743/2014.


3. Facebook


A Hupsz.hu kezdő oldalra feltettük a Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook”) „Tetszik” gombját. Amennyiben betölti ezt az oldalt, a böngészője automatikusan kapcsolatba lép a Facebook szervereivel és a Facebook megkapja a megfelelő információt.

Ha a „Tetszik” gombra kattint vagy „Hozzászólás”-t írt, a Facebook ezt elmenti és a saját Facebook adatlapján megjeleníti. Ha nem szeretné, hogy a Facebook elmentse ezeket az adatokat, jelentkezzen ki a Facebookból, mielőtt a Hupsz.hu weboldalra belép.

A Facebook adatgyűjtésének célját és terjedelmét, valamint az adatok további feldolgozását és használatát érintő információkat és a személyes adatok védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket olvassa el a Facebook adatvédelmi irányelveiben.


4. Kezelt adatok köre


A személyes adatok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.


5. Ügyfélszolgálat


A Szolgáltató az ügyfélszolgálat részére küldött panaszokat, kérdéseket és kéréseket a beküldéstől számított 8 hónapig tárolja, majd törli – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével.


6. Adatok módosítása, törlése, zárolása, tiltakozás az adatkezelés ellen


6.a) Szállásfoglalás során megadott adatok módosítását a Felhasználó a Szolgáltató ügyfélszolgálatán tudja jelezni.


6.b) Amennyiben a Felhasználó a Hupsz.hu oldalon feliratkozik hírlevélre, rendszeresen megkapja azt. Hírlevélről leiratkozás a hírlevél alján található „Leiratkozás hírlevélről” linkre kattintás útján lehetséges.

Feliratkozásával hozzájárul, illetve nyomatékosan kéri, hogy hírlevelet küldjünk az Ön részére. Leiratkozási szándékát minde esetben a hírlevél aljáűn található leiratkozási linkkel teheti meg.


7. Tájékoztatás kérése


7.a) A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által a weboldal szolgáltatásaival összefüggésben kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról a Hupsz.hu ügyfélszolgálatán. A Szolgáltató a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a Felhasználóra vonatkozó, az adott szolgáltatással összefüggésben általa kezelt és feldolgozott adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. A Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 30 napon belül adja meg a kért tájékoztatást.


7.b) Bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetve jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkereshetik a Szolgáltatót tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett. A Szolgáltató a megkereső szerv részére – amennyiben a pontos célt és az adatok körét megjelölte – a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat rendelkezésre bocsátja.

8. Webanalitikai és hirdetés-kiszolgáló külső társaságok


A Szolgáltató a weboldal működéséhez külső webanalitikai és hirdetés-kiszolgáló társaságokat vesz igénybe, amelyek a Szolgáltatótól függetlenül végzik tevékenységüket. A Szolgáltató a Google Analytics és Google Adwords szolgáltatását használja.
 

9. Nyereményjáték

A Família-Pelso Kft mint a www.hupsz.hu oldal üzemeltetője nyereményjátékot is szervezhet. A résztvevők a hírlevélben való feliratkozással vehetnek részt benne. A játékszabályokat külön linken olvashatják. Az adatkezelés megegyezik a hírlevélben feliratkozási feltételekkel. A sorsolás mindenn esetben

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása