Barba Negra Track a Zöld Pardon helyén

Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél az elmúlt két évben Zöld Pardon néven működött szabadtéri koncerthelyszín. A Barba Negra Track az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása.


A nyitásra külsőleg is megújuló koncert- és partyhelyszín április 30-án egy négynapos fellépéssorozattal kezdi meg az egész nyáron át tartó szezont, a nyitókoncertet a Hooligans tartja - közölték a szervezők az MTI-vel.

Barba Negra Track a Zöld Pardon helyénMájus elsején a brit tánczenei színtér egyik kedvence, a Kosheen lép fel a Barba Negra Trackben, másnap a Supernem mutatja be új albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál május 3-iki, szombati műsora zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelői szórakozhatnak a helyszínen.

A Barba Negra Track tavaszi-nyári idényében ünnepli 16. születésnapját az Isten Háta Mögött, a 20.-at a Junkies. Fellép Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, a Kaukázus és az Anima Sound System. A nyár közepén az amerikai metálzene egyik legendája, a Death ad koncertet a Barba Negra Trackben. Hosszú idő után itt fog újra Budapesten játszani a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, a Bëlga, valamint a HétköznaPI CSAlódások is.

A cél minél több zenei stílust beletenni a programfolyamba a koncertzenekaroktól az elektronikus tánczenéig, de hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és a családi programokra is, valamint több jótékonysági megmozdulást tervezünk - szerepel a szervezők közleményében. Mint írták, a helyszínen egy speciális fedéssel a küzdőtéren a közönség nagy része megvédhető az esőtől, a nagyszínpad minőségi hang- és fénytechnikát kap, és lesz egy zárt körű terület a szakmának, amely a helyszínre látogató művészek exkluzív klubjaként szolgál.

A Track kisszínpadán lehetőség nyílik a bemutatkozásra fiatal, feltörekvő tehetségek számára.


Forrás: Turizmus.com | 2014.03.31 Hétfő

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása