Szállodaszínház a Gellértben

Egy merőben új műfajt igyekszik megteremteni az egyik legpatinásabb hazai szálloda, a Danubius Hotel Gellért, ráadásul a világon először ad teret egy ilyen jellegű épület színházi előadásnak. A műfaj megálmodói komplex élményt kínálnak, hiszen a színházi est után egy gyertyafényes vacsora is dukál.


Egyedülálló műfajt indít útjára március első hétvégéjén a Danubius Hotel Gellért. A majd’ száz éves épület falai közt „megbúvó” impozáns méretű Zeneterem renoválása adta az ötletet, hogy a szálloda elkalandozzon a színház világába is. „A Gellért első emeletén a korábban zeneteremnek épült, de a háború után méltatlanul bútorraktárnak használt nagytermet pár éve újítottuk fel” – meséli Fekete Marcell, a szálloda igazgató-helyettese az alkalmanként akár 150 fő befogadására is alkalmas teremről. A több évtizedes „hallgatás” után pedig újra a művészet tölti be a termet, ezúttal azonban a zene mellett a színház kap teret majd a falak között

.Szállodaszínház a Gellértben

A szervezők nem csupán a színházat viszik egy szokatlan helyszínre a Vasuta Fröccs támogatásával, de a Gellért Söröző konyhájának háromfogásos vacsoráját is kínálják.

S természetesen a főszerep a színházi előadásé, mely március 6-án kerül bemutatásra. A darab Thuróczy Katalin Macskalépcső című műve, Sztárek Andrea rendezésében két kiváló fiatal színművész, Szitás Barbara és Mezei Léda előadásában. Az előadás két nő drámai – vagy talán komikus – találkozása, és ahogy megismerik egymást, egyre szorosabb a kapocs, amely összeköti, egyben szét is választja őket. 


Forrás: Turizmus.com | 2014.03.04. Kedd

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása