Új imázsfilm Magyarországról

Új imázsfilm Magyarországról


Új imázsfilmmel jelentkezett a Magyar Turizmus Zrt. a külföldi turisták számára, melyben különösen a fürdőkről, a Hévízi-tóról, a Balatonról, Budapestről és a magyar gasztronómiáról számol be a hibátlan zenei aláfestést kapott videó.

A több változatban is elkészített filmet a nemzetközileg is elismert, magyar kötődésű fiatal testvérpáros, Kostil Danila és Kostil Luka rendezte. A rendezői páros munkáját többek között Yonderboi (ifj. Fogarasi László) zenéjével készült egyik mobilszolgáltató vagy az egyik hazai bank reklámjából, illetve a pécsi 30Y zenekar videoklipből is megismerhettük már.

Nem csak a film koncepciója, de zenéje is különleges, melyet az Antilope Kid formációban alkotó Linczényi Márk szerzett, és – a Volkova Sisters vagy az Esclin Syndo zenekarokból már jól ismert – Berger Dalma összetéveszthetetlen, éteri hangján szólal meg.

A film a nemzetközi nagyközönség számára először a világ egyik legjelentősebb szakmai turisztikai kiállításán, a november 4-én nyíló londoni World Travel Market (WTM) rendezvényen debütál.
 

Forrás: Itthon.hu

 

 

 

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása