Játékszabályzat

Játékszabályzat


1. A játék időtartama
A játék 2015.02.01-04.15. között tart. Az aktuális játék nyertesének sorsolása és eredményhirdetése az aktuális játék időtartamának utolsó napját követő nap 16:00 óra. A nyeremény a www.hupsz.hu oldalán hírlevélre feliratkozott regisztrálók között kerül kisorsolásra.


2. A játék szervezője
A játék szervezője a www.huspz.hu oldalt üzemeltető Família-Pelso Kft ( 8360 Keszthely, Lovassy S. u. 8.) továbbiakban Szervező.


3. Nyeremények


A Szervező a nyertesek számára, az aktuális nyeremény leírásában található szolgáltatást vagy tárgynyereményt garantálja. Az odautazás költségeit és az idegenforgalmi adót a nyertes állja. A nyeremények előre egyeztetett időpontban vehetőek igénybe.


4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a játékba úgy, hogy feliratkozik a www.hupsz.hu oldalon található hírlevélre.


5. A nyertesek kiválasztása


A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. A Szervező a sorsolás nyertesét a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a feliratkozáskor megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező az email-en nem tudja a nyertest elérni, vagy a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol a szervezőnek, akkor a nyeremény elvész. A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, adataik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes(ek) kerülhet(nek) kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően. A nyeremény felhasználásának időpontját telefonos egyeztetés előzi meg. A nyeremény másra is átruházható: a nyertes felhasználó általa megjelölt tetszőleges személynek átadhatja a nyereményét. A nyereményhez tartozó idegenforgalmi adó és utazás költségei a Nyertest terhelik. A játékban nem vehetnek részt a Família-Pelso Kft alkalmazottai és családtagjai.


6. Részvételi feltételek
A nyereményjátékban kizárólag magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a hírlevelünkre. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.
• 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
• 1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
• 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);
A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat! A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a hírlevél feliratkozáskor megadott adatait közvetlen üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Visszavonó, illetve tiltó nyilatkozatát eljuttathatja a következő e-mail címre: info@hupsz.hu. Az adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és felhasználónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.


7. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok


A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
Hozzájárulok, hogy az adatkezelők és az adatátadással érintett adatfelhasználók visszavonásig turisztikai hírlevelet küldjenek a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a Família-Pelso Kft adataimat üzletszerzési célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében turisztikai ajánlatot juttassanak el online formában, e-mail útján.

 


8.A nyeremény leírása:
Érvényes: 2015.04.24-07.05. a hét minden napján, hétvégén is.
- 3 nap/2 éj 2 fő részére szállás francia ágyas, fürdőszobás szobákban
- 1 fő gyermek 6 éves korig a szülőkkel egy ágyban díjmentes
- 2x bőséges svédasztalos reggeli ( helyi őstermelők által előállított minőségi termékekkel)
- 2 x 3 fogásos menüválasztásos vacsora
- 1 alkalommal oktatás a pálinkakészítésről kóstolással egybe kötve, hobbi főzőknek vagy azoknak akik azok szeretnének lenni.
- 27 méteres belső medencénk használata
- finn szauna, infra kabin használata
- etetőszék,bili, fürdető kád,ételmelegítési lehetőség díjmentesen áll rendelkezésre
- gyermekjátszótér, belső játszószoba,billiárd, darts, asztalitenisz, ingyenesen használható
- 50% kedvezmény fürdőköntös bérlésre
- 50% kedvezmény szolárium zsetonra
- felnőttenként 1000 Ft-os kupon masszázsra ( minimum 30 perces masszázs rendelése esetén)
- A csomag hétvégére is foglalható
A nyeremény szolgáltatója: Hotel Família Zamárdi, Endrédi út 1/A
Tel: 06 84/ 545-125,, e-mail: info@familiahotel.hu
A szálloda üzemeltetője: Família –Pelso Kft, 8360 Keszthely, Lovassy u. 8.
Adószám: 13474919-2-20

 

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása