Ingyen desszert a gyerekeknek

Gyenesdiás a héten újabb kezdeményezést indított útjára az itt élő és ide érkező családoknak kedvezve. 2013. május 27-től ingyenes desszert jár minden gyermeknek, aki a családjával azon 9 étterem egyikében étkezik, amely már csatlakozott a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület legújabb családbarát akciójához.
 Ingyen desszert gyerekeknek

A gyenesdiási éttermek túlnyomó többsége örömmel csatlakozott a helyi turisztikai szervezet azon kezdeményezéséhez, hogy minden gyermek ingyen desszertet kapjon a helyi vendéglátó egységekben. Az éttermek ajánlata 14 éves korig szól és családilag 7 ezer forintos fogyasztás fölött jár a család legkisebb tagjainak. A csatlakozó éttermek egytől-egyig gyerekbarát vendéglátóhelynek minősülnek, többek között gyerekmenüket és játszási lehetőséget is biztosítanak a vendégeknek.

Az ingyen desszert akció része annak a példás szemléletmódnak, amelyet Gyenesdiás képvisel évek óta, és amellyel több elismerést szerzett már családbarát településként. Mind az önkormányzat, mind pedig a helyi turisztikai szervezet folyamatosan dolgozik azon, hogy a legjobb feltételeket biztosítsa az itt nyaraló családok számára. Gyenesdiás ennek köszönhetően mára az egyik legkedveltebb Balaton-parti üdülőhellyé vált a kisgyermekes családok körében.

Az ingyen desszert akcióhoz csatlakozó éttermek listája elérhető az alábbi címen:
http://www.gyenesdias.info.hu/izek_es_elmenyek/jo-szivvel-ajanljuk.html

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

 

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása