Autóbérlés a Hupsz.hu-n

Külföldi utazását tervezi? Béreljen autót és fedezze fel a környéket rugalmasan, a saját tempójában!

A magyar nyaralók körében is egyre terjedő autóbérlés külföldön már bevett szokás, hiszen maximális szabadságot ad a kirándulások során és egy család vagy egy pár számára jelentősen olcsóbb megoldás a transzfer és a tömegközlekedés helyett.

Mindenképp érdemes hetekkel előre online lefoglalni a bérautót, mert az árak emelkednek az utazás időpontjához közeledve, és főleg a sláger úticélokban hamar elfogynak az autók. Így ha jóval korábban intézi, jelentős összeget takaríthat meg.

A Hupsz.hu-ról elérhető autóbérlési szolgáltatás több, ismert és megbízható szolgáltató ajánlatait gyűjti össze és számos felvételi hellyel kínál autóbérlést. Több telephelyen is kínál speciális csomagokat ingyenes upgrade-del, további vezetővel vagy zéró önrésszel, ráadásul jelenlegi akciójukkal akár 11%*-ot is megtakaríthat a bérlésen! Indítson keresést itt.

Legnépszerűbb autóbérlési helyszínek:

Spanyolország már napi 5800 Ft-tól

Olaszország már napi 8800 Ft-tól

USA már napi 7800 Ft-tól

Németország már napi 7000 Ft-tó

* A maximum 11% kedvezmény a felvétel helyétől és a bérlés időtartamától függ. Nincs kedvezmény a 48 órán belüli felvétellel történő foglalások esetén.

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása