22. Budavári Borfesztivál 2013

A 22. Budavári Borfesztiválon a nőké és a hölgy borászoké a főszerep, hiszen közülük egyre többen érnek el boraikkal kiemelkedő sikereket.

Budavári BorfesztiválAz idei rendezvényen a borkedvelők is megtudhatják, mit csinálnak másként a hölgy borászok, akik személyes jelenlétét egy összetéveszthetetlen logó fogja jelölni a faházakon, míg a fesztiválra látogató nőket kényeztető meglepetés várja.

A Pannónia Női Borrend színes programokat kínál: beszélgetnek hölgy borászokkal, pincészetek jeles női képviselőivel; kvízjátékokat vezetnek és hírességeket is várnak, míg női borászok mutatkoznak be boraikkal az Oroszlános udvarban is.

Az idei Borfesztivál díszvendége Portugália, amely borai mellett gasztronómiájával, kultúrájával is bemutatkozik. Mind az öt nap a kultúráról szól: lesz világzene, népzene és jazz minden mennyiségben.

 Első nap színpadra lép a Magna Cum Laude, csütörtökön a Köztársaság Bandája, Nikola Parov és Zenekara és egy már megszokott, felejthetetlen hangulatú Ghymes koncert szórakoztatja a borozgatókat. Pénteken a Tárkány Művek, Holdviola és a Vujicsics Együttes dallamai nyújtanak teljes kikapcsolódást, vendégként színpadra lép Tolcsvay László és a Söndörgő Együttes. Szombaton a Magyar Jazz Napját ünnepelik csupa jazz-es fellépővel, a napot egy portugál fado énekesnő koncertje zárja, vasárnap pedig a Budavári Népzenei és Néptánc Gála résztvevői színesítik a napot.

A szórakozást sok más program teszi teljessé és feledhetetlenné kicsik és nagyok számára. Hétvégi gyermekprogram, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jubileumi programjai, ingyenes wifi, okostelefon alkalmazás, parafagyűjtés és még számtalan program vár mindenkit. És természetesen idén sem marad el a Boregyetem, de gasztronómiai különlegességekből is válogathatnak a látogatók.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

2013.08.28.

<< Vissza

 

 

 

2015. április 15-i nyereményjáték nyertese!

Véget ért az első nyereményjátékunk. A sorsolást követően a szerencsés nyertes: Kováts Tibor

Gratulálunk neki, e-mailban elküldtük neki az értesítőt, a nyereményutalványt postázzuk.

Aki nem nyert ne búslakodjon, mert a Hotel Família Zamárdiban mindenkinek nagy kedvezményt biztosít. 18900 Ft/2 fő/2 éj-től már megszállhat a Balaton déli partján.

 

Játékszabályzat nyereményjátékra

Újraindult feliratkozó nyereményjátékunk, a sorsolás június 16-án lesz, ismét egy 2 személyes 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Hotel Família Zamárdi jóvoltából.

Játékszabályzat leírása